Τούρτα Σοκολάτα με Μπισκότα

Υλικά

1000 γρ. γάλα

2 πακέτα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ

160 γρ. κουβερτούρα

100 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κορν φλάουερ

 

Εκτέλεση

 

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με κορν φλάουερ και ρίχνουμε 1/3 γάλα από την κατσαρόλα για να αραιώσει το μίγμα. Μόλις βράσει το γάλα, ρίχνουμε το μείγμα ζάχαρης και κορν φλάουερ στην κατσαρόλα με το γάλα και μόλις δέσει ρίχνουμε την κουβερτούρα να λιώσει.  Σ’ ένα τετράγωνο ταψί απλώνουμε μια στρώση από μπισκότα, αδειάζουμε λίγη  κρέμα, την απλώνουμε, καλύπτουμε με μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία. Τελειώνουμε με μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει, σερβίρουμε σε τετράγωνα κομμάτια.

(0) Σχολιάστε
(1) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ