Αγιορείτικη μακαρονάδα με τόνο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

 

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια. Σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε τα τριμμένα κρεμμύδια και προσθέτουμε τις  πιπεριές κομμένες μακρόστενες.Αφήνουμε να μαραθούν και ρίχνουμε τη ντομάτα. Μόλις αρχίσει να "δένει" η σάλτσα, προσθέτουμε το ψάρι θρυμματισμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι.Αφού βράσει, σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια.

 

Υλικα :

μισό κιλό φρέσκος τόνος ή 3 κονσέρβες τόννου

μισό κιλό μακαρόνια

4 πράσινες πιπεριές φλάσκες

μισό κιλό ντομάτες

2 κρεμμύδια

ελαιολαδο

αλάτι, πιπέρι

(0) Σχολιάστε
(9) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ