Σοκολατένια μπισκότα της Χρυσας τραγανά απ´ έξω σαν πάστα από μέσα

220 γρ κουβερτούρα 52% μπορείτε κ υγείας

10γρ βούτυρο

80 γρ αλεύρι για ολες τις χρήσεις

μισή κουταλιά του γλυκού μπέικιν

στη μύτη του κουτ. γλυκού αλάτι

2 αβγά

170γρ ζάχαρη κρυσταλλική μπορείτε και καστανή

 

Προθερμαινουμε το φούρνο στους 180βαθ.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπεικιν και το αλάτι. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφράτο μείγμα. Προσθέτουμε τα κοσκινισμενα υλικά.Το μείγμα αυτό το βάζουμε στη λιωμένη κουβερτούρα ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ να ομογενοποιηθούν τα υλικά παίρνουμε 2 κουτ. του γλυκού φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια τα βάζουμε σε απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν σε μια κόλλα σιλικόνης ή λαδόκολλα τα βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 10-12 λεπτά περίπου....και έτοιμα!!!! αφήστε τα λίγο να κρυώσουν πριν τα μετακινήσετε από την λαδόκολλα ή χρησιμοποιήστε πλατιά κουτάλα γιατί είναι μαλακά κ θα σπάσουν αν καίνε.

(0) Σχολιάστε
(6) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ