Νηστίσιμος "πουρές"

Νηστίσιμος «πουρές»

Απλά τα πράγματα για τη νηστεία, την ουσιαστική νηστεία και όχι τη μοντέρνα… Κόπος δεν χρειάζεται ούτε και πολλά παράξενα υλικά, μόνο αυτά που μας δίνει η «μαμά» φύση, τα εποχιακά… Υλικά 4-5 Παντζάρια 4-5 κολοκυθάκια (μικρά) 3-4 καρότα 1 μπρόκολο (μικρό) 2 πατάτες 1 κρεμμύδι 1-2 σκελίδα σκόρδο Ξύδι Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο (1 φ.κ.)

Οδηγίες Καθαρίζουμε και βράζουμε τα λαχανικά όλα μαζί, εκτός από το σκόρδο,  περίπου 30-40 λεπτά. Τα πολτοποιούμε σε ένα multi μαζί με το σκόρδο προσθέτοντας το λάδι, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, ξύδι και αν χρειαστεί ελάχιστο νεράκι.

Αυτό ήταν, και είναι έτοιμος ο πουρές… Προσφέρετε σε φρυγανισμένο ψωμάκι ή παξιμαδάκι και με ελίτσες…

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ