Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Αναρτήσεις
  • Ιστολόγια
  • Forum
  • RSS
Πόσα θα δίνατε για μια πάστα;
02.01.2012 | 23:16   Απόψεις

Όλες οι Λίτσες Πατέρα, οι Παγιατάκες και οι Λεφάκηδες μαζί δεν θα μπορούσαν να δώσουν πιο σαφή εικόνα για την...

Σχόλια (6)
Τα tattoo κάνουν τον μάγειρα
09.12.2011 | 12:49   Απόψεις

Αν έχεις 2 είσαι ανερχόμενος, αν χτυπήσεις πάνω από 10 είσαι έτοιμος σταρ. Αλλά σπουδαίος μάγειρας δεν είσαι....

Σχόλια (2)
10χρονοι μαγειρεύουν φούμαρα κι εμείς τρώμε κουτόχορτο
08.12.2011 | 21:30   Απόψεις, Διάφορα

Ερώτηση πρώτη: Πιστεύετε στ’ αλήθεια ότι ένας 10χρονος ξέρει να μαγειρεύει;   Ερώτηση δεύτερη: Σας...

Σχόλια (4)

The Revenger

by aristeides

Και τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Αρχείο καταχωρίσεων
  • 2012
    • Ιανουάριος
      • Πόσα θα δίνατε για μια πάστα;
  • 2011
    • Δεκέμβριος
      • Τα tattoo κάνουν τον μάγειρα
      • 10χρονοι μαγειρεύουν φούμαρα κι εμείς τρώμε κουτόχορτο
  • Τελευταία
  • Δημοφιλή
  • ΕΥΚΟΛΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

    XRYSA DEDE ΠΡΙΝ 16 ΜΗΝΕΣ
  • ΚΟΥΚΙΣ ΜΕ ΣΜΑΡΤΙΣ

    XRYSA DEDE ΠΡΙΝ 16 ΜΗΝΕΣ
  • Σούπα κολοκύθας

    PSYRIGOS RECIPES ΠΡΙΝ 27 ΜΗΝΕΣ
  • Σούπα κολοκύθας

    PSYRIGOS RECIPES ΠΡΙΝ 27 ΜΗΝΕΣ
  • Τάρτα με κοτόπουλο, σπανάκι και ανθότυρο

    PSYRIGOS RECIPES ΠΡΙΝ 27 ΜΗΝΕΣ
  • Ζαχαρόπαστα η μαγική

    XRYSA DEDE ΠΡΙΝ 77 ΜΗΝΕΣ
  • Σοκολατόπιτα κόλαση

    LOVE FOR FOOD ΠΡΙΝ 82 ΜΗΝΕΣ
  • Πώς να φτιάξετε γλιστρίδες τουρσί

    IN WHIRL OF INSPIRATION ΠΡΙΝ 56 ΜΗΝΕΣ
  • Πρωινό για το 2012 (σε 5΄)

    GOURMANDISES ΠΡΙΝ 87 ΜΗΝΕΣ
  • ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

    GASTRONOMIE ΠΡΙΝ 77 ΜΗΝΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2019 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ BLOGS RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ