Κοτοσαλάτα της μαμάς Φανής

Η πιό νόστιμη κοτσαλάτα που έχετε δοκιμάσει

Υλικά

1 κοτόπουλο

1 μαγιονέζα μεγάλη

2 κουταλιές της σούπας μοστάρδα

1/2 κέτσαπ

5 σταγόνες ταμπάσκο

3 πιπεριές φλωρίνης ψημένες σε βάζο, κομμένες σε μικρά κομματάκια

 

Εκτέλεση

Βράζουμε το κοτόπουλο μισή ώρα στη χύτρα ταχύτητας ή μία ώρα στην συμβατική κατσαρόλα. Μόλις είναι έτοιμο το μεταφέρουμε σε ένα σκεύος και το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει αφαιτούμε την πέτσα και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες - κομματάκια των 4-5 εκατοστών. Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη τη μαγιονέζα με την κέτσπαπ τη μουστάρδα και το ταμπάσκο μέχρι να πάρει η σώς ένα ανοιχτό ρόζ χρώμα. Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τις φλούδες , τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τις προσθέτουμε στη σως. Τέλος προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρεται κρύα οπότε καλό είναι να την έχουμε κάνει από την προηγούμενη μέρα και να την διατηρήσουμε στο ψυγείο σε κλειστό τάπερ.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ