Στιγμές από τα Βραβεία Ποιότητας 2012

Το αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

 

Η είσοδος του Μουσείου πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

 

Οι σεφ μας. Απο αριστέρα: Χριστόφορος Πέσκιας, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Ντίνα Νικολάου, Νένα Ισμυρνόγλου και Στέλιος Παρλιάρος.

 

Η Ντίνα Νικολάου βάζει την κρέμα ταραμά στα ντολμαδάκια και οι βοηθοί της γαρνίρουν τα υπόλοιπα εδέσματα.

 

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει το μπριαμ σε ποτηράκι.

 

Θάλασσα από... κεμπάπ, της Νένας Ισμυρνόγλου.

 

Το μπριάμ του Αλέξανδρου έτοιμο!

 

Ρεβίθια με δεντρολίβανο σε σάλτσα ταχίνι, από τον Χριστόφορο Πέσκια.

 

Ποιός μπορεί να αντισταθεί στη μους σοκολάτα του Στέλιου Παρλιάρου;

 

Η Εύη Παπαδοπούλου από τις Γλυκές Ιστορίες σερβίρει στον πάγκο των γλυκών και η Νένα δοκιμάζει!

 

Το κοκτέιλ που έγινε ανάρπαστο: Ουζο πλωμαρίου με λεμόνι, λεβάντα και δυόσμο.

 

Μετά την τελετή οι βραβευθέντες έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία.

 

Αυτά προς το παρόν... θα ανεβάσω και άλλα εντός των ημερών!

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ